Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Paine la cuptor

Paine la cuptor

 

Ingrediente:http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/paine-cuptor-ic.png

  • 500 g paine feliata
  • 200 g sunca, salam, costita, orice
  • 200 g mozzarella
  • 1 ceasca cu lapte
  • 2 oua
  • ketchup sau sos de rosii
  • 1 lingurita cu oregano (optional)
  • ulei, unt

PASUL 1 Pui putin ulei sau unt pe jumatate din feliile de paine. Faci sendvisuri cu salam, mozzarella si ketchup.

PASUL 2 Tai sendvisurile in triunghiuri, doua sau patru, in functie de cat de mare e felia de paine.

PASUL 3 Asezi triunghiurile in picioare, cat mai frumos aliniate in tava unsa cu unt.

PASUL 4 Amesteci laptele cu ou batut si, eventual, oregano. Il torni peste paine. Dai la cuptor, la foc potrivit, 20 de minute.

GATA!


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus