Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Paine mozaic

Paine mozaic

Ingrediente:

8 baghete mici, diferite (albe, negre, cu seminte etc.)

PENTRU UMPLUTURA

  • 1 pachet de unt
  • 2 – 3 castraveciori acri tocati marunt
  • 2 lingurite cu mustar iute
  • 1 gogosar murat tocat marunt
  • 3 oua fierte tare
  • piper negru macinat

ALTA UMPLUTURA

  • 1 pachet cu unt
  • 1 conserva de hering in ulei
  • 2 lingurite cu capere
  • 1 ardei copt tocat marunt
  • piper negru macinat

PASUL 1 Amesteci toate ingredientele pentru umplutura foarte bine, pana se formeaza o crema.

PASUL 2 Scobesti painea, apoi o umpli indesat cu compozitia de ou sau peste. Poti umple diverse painici cu diferite umpluturi. Dai la rece minimum patru ore.

PASUL 3 Tai painile in felii groase de un centimetru. Sunt niste antreuri/gustari spectaculoase si foarte usor de facut


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus