Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Papricas de miel

Papricas de miel

  • 1 kg pulpa de miel
1 lingurita cu boia dulce
  • 3 cepe mijlocii
1 lingura cu bulion
  • 1 lingurita cu faina
sare, piper
  • 2 linguri cu ulei

Pentru galuste: 2 oua + 4 linguri cu faina

PASUL 1: Pune uleiul la incins si perpeleste iute carnea taiata bucati, adauga ceapa tocata si amesteca pana cand ceapa devine aurie.

PASUL 2: Adauga faina, amesteca iute si acopera totul cu apa. Lasa sa dea intr-un clocot si pune boiaua si bulionul, apoi da cratita la cuptor.

PASUL 3: Pregateste acum galustele. Separa galbenusurile si bate spuma albusurile cu un praf de sare. Cand albusul e bine inchegat, adauga galbenusurile si adauga faina in ploaie, amestecand repede. Formeaza galuste si fi erbe-le in apa cu sare.

PASUL 4: Cand carnea a fi ert, adauga o cana cu apa, lasa sa dea un clocot si pune galustele. Mai lasa-le putin impreuna. Serveste cu iaurt.


Lasă un răspuns

Sus