Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Parmigiano Reggiano Zanetti Traditie si calitate din Italia

Parmigiano Reggiano Zanetti Traditie si calitate din Italia

Aprobat de catre "Consorzio del Formaggio Parmigiano Reggiano", avand denumire de origine protejata, Parmigiano Reggiano Zanetti este un aliment complet, ideal pentru o dieta echilibrata, fiind extrem de bogat din punct de vedere nutritional si avand o concentratie mare de proteine, vitamine si saruri minerale, printre care calciu si fosfor.

Este foarte usor digerabil si are continut scazut de grasime. Avand un gust unic si inconfundabil, este foarte potrivit tuturor preparatelor, de la aperitive si pana la deserturi.

Poate fi consumat simplu, taiat cuburi sau in felii si servi alaturi de salate, fructe si vin rosu. De asemenea, poate fi ras deasupra preparatelor calde precum supe, paste, pizza, risotto si fripturi. Este ingredientul “secret” al maestrilor culinari.

ZANETTI S.p.A. este o companie fondata la sfarsitul secolului al XIX-lea. Orientata catre productia, maturarea si comercializarea branzeturilor traditionale italienesti cu denumire de origine protejata, ZANETTI S.p.A. este una dintre primele companii din Italia care a inceput sa exporte branzeturi dupa al doilea razboi mondial.

ZANETTI S.p.A. este lider in exportul de Grana Padano si Parmigiano Reggiano.

Produsele Zanetti se gasesc atat in Europa (Italia, Franta, Elvetia si Marea Britanie – fiind principalele piete), dar si in USA, America de Sud, Australia, Canada si Japonia.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus