Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Paste cu broccoli si suc de portocale

Paste cu broccoli si suc de portocale

Preparate dupa acestă retetă pastele cu broccoli si suc de portocale se fac foarte repede şi sunt absolut delicioase. Deşi este foarte simplu de făcut reţetă este un adevărat regal…. de post.

Ingrediente

350 de grame de paste (farfalle, cel mai bine)
300 de grame de broccoli (sau altă legumă verde, proaspătă sau congelată),
Ulei
Doi căţei de usturoi
Două linguriţe de muştar
Sucul de la o portocală
Migdale
Sare şi piper

Preparare

→ Fierbe pastele în apa clocotită cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet.
→ Fierbe şi bucheţelele de broccoli, în apa cu sare.
→ Încinge puţin ulei într-o tigaie de prăjit sau un wok. Adaugă usturoiul tocat,şi căleste-l usor.
→ Amestecă muştarul cu sucul de portocală într-un castron mic, şi toarnă amestecul peste usturoi, apoi lasă totul pe foc un minut, două.
→ Amestecă pastele, broccoli şi sosul şi adaugă câteva linguri din apa în care a fiert broccoli.
→ Potriveşte de sare şi piper.
→ Adaugă migdale intregi sau fulgi, crude sau rumenite separat şi rasfaţă-te!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus