Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Penne cu măsline verzi

Penne cu măsline verzi

Ingrediente 


350 g penne,
200 g măsline verzi,
150 g roşii cherry,
3 fire de ceapă verde,
1 ceşcuţă cu vin alb,
½ dovlecel,
½ ardei gras roşu,
1 lingură cu seminţe de pin,
ulei de măsline,
sare

Mod de preparare

Curăţă ceapa verde, tai-o în rondele şi înăbuş-o în ulei de măsline. Adaugă roşiile cherry, fâşii de ardei gras, cubuleţe de dovlecel şi măslinele verzi. Stinge cu vin şi lasă totul să dea în 2-3 clocote.
Între timp, fierbe pastele în apă cu sare. Scurge-le şi răstoarnă-le peste legumele înăbuşite.
La final, adaugă seminţele de pin rumenite separat într-o tigaie de teflon neunsă. Potriveşte gustul de sare şi serveşte de îndată.

 


Lasă un răspuns

Sus