Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Pennette cu branza la cuptor

Pennette cu branza la cuptor

Ingrediente:

  • 400 g pennette rigate
  • 500 ml lapte degresat
  • 200 g mozzarella
  • 100 g parmezan
  • 40 g faina
  • 25 g unt
  • sare
  • piper

Pasul 1: Topeste untul intr-o craticioara. Adauga faina si laptele; amesteca incontinuu, pentru a evita cocoloasele. Adauga mozzarella taiata cuburi si amesteca pana ce obtii un sos gros. Sareaza si pipereaza dupa gust.

Pasul 2: Fierbe pennettele conform instructiunilor de pe pachet. Strecoara-le si pune-le intr-o tava unsa cu unt. Toarna sosul deasupra, presara parmezanul si da la cuptor, la foc potrivit, pentru 15-20 de minute.

Pasul 3: Serveste fierbinte, cu parmezan ras alaturi, pentru un gust mai pregnant.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus