Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Perisoare cu sos

Perisoare cu sos

Ingrediente pentru perisoare

  • 500 g carne de pui
  • 2 linguri cu firimituri de paine uscata
  • 1 ou
  • 1 lingura cu parmezan
  • ½ lingurita cu sare
  • ½ lingurita cu piper negru

Ingrediente pentru sos

  • 170 g pasta de tomate
  • ½ lingurita cu busuioc
  • ½ lingurita cu zahar
  • 2 catei de usturoi
  • ¼ lingurita cu oregano
  • 2 linguri cu parmezan
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingura cu ulei
    de masline
  • 450 ml suc de rosii
  • 200 g rosii
  • 1 ardei gras

Mod de preparare

PASUL 1: Amesteca intr-un vas toate ingredientele pentru perisoare. Formeaza perisoare cu mana uda. Pune-le la fiert in apa cu un strop de sare si ulei pentru 20-25 de minute.

PASUL 2: In acest timp, soteaza ceapa in uleiul de masline. Adauga celelalte ingrediente pentru sos si fierbe la foc domol.

PASUL 3: Cand perisoarele sunt gata, adauga-le in sosul de rosii si tine-le pe foc inca 20 de minute.

PASUL 4: Serveste perisoarele cu sos alaturi de legume gratinate, parmezan si, de ce nu, cu spaghete.

 


Lasă un răspuns

Sus