Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Peste cu sos de lamaie

Peste cu sos de lamaie

4 bucati de peste alb 4 cepe
2 cesti cu smantana 1 ceasca de vin alb
1 lingura cu unt patrunjel verde
3 lamai piper
3 linguri cu ulei sare


Pasul 1
: Curata cepele si taie-le julien. incinge uleiul si untul intr-o tigaie, pune ceapa si caleste-o.
Adauga sucul de la cele trei lamai si ia tigaia de pe foc.

Pasul 2: Spala bucatile de peste, curata-le si pune-le intr-o tava de cuptor impreuna cu ceapa calita.

Pasul 3: Potriveste gustul de sare si piper, adauga vinul alb si da la cuptor pentru o jumatate de ora, la foc potrivit.

Pasul 4: Intre timp, toaca marunt patrunjelul verde si amesteca-l cu toata cantitatea de smantana.
Adauga-l peste peste cand este gata si mai da la cuptor 5-10 minute.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus