Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Peste Livorno

Peste Livorno

Ingrediente

  • 8 fileuri de peste (pangasius, salau mic, crap)
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 codite de telina
  • 2 linguri cu faina
  • 5 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • parmezan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

PASUL 1: Curata si spala pestele, lasa-l sa se scurga pe prosoape de hartie.

PASUL 2: Toaca patrunjelul, tijele de telina si usturoiul si soteaza-le in doua linguri cu ulei.

PASUL 3: Cand s-au inmuiat, adauga rosiile decojite si taiate cubulete, sare si piper.

PASUL 4: Lasa la foc mic vreo zece minute, amestecand incontinuu. Stinge focul.

PASUL 5: Da pestele prin faina si prajeste-l in ulei incins, dar ai grija sa nu-l arzi.

PASUL 6: Unge un vas de yena, asaza pestii si toarna sosul deasupra.

PASUL 7: Presara parmezan si da la cuptorul incins 5-6 minute.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus