Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Piept de pui cu morcovi

Piept de pui cu morcovi

Ingrediente

  • 1 piept de pui (aproximativ 600-700 g)
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • ierburi aromate
  • sare
  • piper

Mod de preparare

PASUL 1: Curata morocovii. Taie trei din ei in bucati potrivite, iar pe al patrulea da-l prin razatoare.

PASUL 2: Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu morcovul ras. Adauga bucatile de morcov, o cana cu apa, un praf de sare si piper si lasa sa fiarba, la foc mic, pâna când morcovii se fierb pe jumatate.

PASUL 3: Separat, taie pieptul de pui cubulete. intr-un bol, amesteca doua linguri cu ulei de masline cu ierburi aromate. Trece bucatile de pui si rumeneste-le in ulei.

PASUL 4: Adauga morcovii cu sosul obtinut din fierberea lor si lasa totul la fiert sub capac la foc mic, aproximativ 15 minute. Completeaza cu apa daca este nevoie. La final, potriveste gustul de sare si piper si aromatizeaza cu patrunjel tocat fin.


Lasă un răspuns

Sus