Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Pizza-briosa

Pizza-briosa

  • 2 cani cu faina
  • 1 lingura cu praf de copt
  • 1 cana cu mozzarella
  • 300 g cu sunca afumata
  • 1 ceapa mica
  • 2 rosii
  • ½ cana cu lapte
  • 1 ou
  • 50 g masline verzi
  • 100 g bacon
  • ulei
  • boia
  • oregano

Pasul 1: Pune intr-un castron faina, praful de copt si sarea si amesteca-le.

Pasul 2: Adauga mozzarella, ceapa, rosiile si sunca taiate cubulete. Amesteca usor, ca sa nu se sfarame prea tare.

Pasul 3: Bate oul si subtiaza-l cu apa pana obtii o cana de lichid, apoi combina-l cu laptele. Toarna lichidul obtinut peste compozitia de ingrediente uscate de mai sus si amesteca.

Pasul 4: Unge cu ulei formele de briosa si tapeteaza-le cu un amestec de boia, iute si dulce, si oregano pisat.

Pasul 5: Toarna din compozitie cat sa umpli fiecare forma pe jumatate, orneaza cu masline si bacon taiate felii subtiri.

Pasul 6: Da la cuptorul incins pana ce briosele cresc suficient si se auresc. Serveste cu sos ketchup.


Lasă un răspuns

Sus