Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Porc cu prune si scortisoara

Porc cu prune si scortisoara

Ingrediente:

  • 500 g muschi de porc
  • 50 g unt
  • 2 lingurite cu faina
  • 500 g prune uscate
  • 150 ml vin rosu
  • ½ lingurita cu scortisoara
  • sare
  • piper

-> PASUL 1 Da snitelele de porc (fara sa le bati inainte) prin faina combinata cu sare si piper.

-> PASUL 3 Baga prunele uscate la blender si fa-le pasta. Adauga scortisoara si vinul, amestecand pana obtii consistenta unui sos.

-> PASUL 2 Pune-le la fript, intr-o tigaie, in unt incins. Cand sunt bine bronzate, muta-lein tava de cuptor.

-> PASUL 4 Toarna acest sos peste snitelele din tava si baga totul la cuptor pentru vreo 30 de minute.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus