Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Prajitura Martipan

Prajitura Martipan

PENTRU BLAT

  • 250 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 4-5 linguri cu rom sau visinata
  • 2 linguri cu cacao
  • 300 g nuca
  • 1 lingura cu unt
  • nuca de cocos

PENTRU CREMA

  • 200 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 3 pliculete cu zahar vanilat
  • 4 galbenusuri fierte tare


Pasul 1
: Freaca zaharul pudra cu oul si 4-5 linguri cu rom sau visinata de casa. Adauga cacaua si nuca macinata.

Pasul 2: Crema astfel obtinuta in intinde-o pe o foaie de celofan unsa cu unt si presarate cu nuca de cocos.

Pasul 3: Separat, freaca untul spuma, cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Adauga galbenusurile fierte si zdrobite sau date pe razatoare.

Pasul 4: Crema astfel obtinuta intinde-o uniform peste blatul de nuca. Ruleaza cu ajutorul celofanului si lasa la rece cel putin doua ore.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus