Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Pui cu sos de scortisoara

Pui cu sos de scortisoara

2 piepti de pui dezosati 1 baton de scortisoara
1 ceapa mare 1 legatura de patrunjel verde
2 catei de usturoi ulei
1 ardei gras rosu sare
2 linguri cu pasta de tomate piper
100 g nuci caju

Pasul 1: Spala puiul sub jet de apa si taie-l in felii subtiri de un deget.

Pasul 2: Taie ceapa si usturoiul feliute, iar ardeiul cubulete si pune-le la calit in ulei incins.

Pasul 3: Cand s-au inmuiat, pune carnea de pui taiata si adauga apa cat sa acopere carnea. Lasa la fiert. Pune sare si piper dupa gust.

Pasul 4: intre timp, prajeste in ulei nucile intr-o tigaie pana se rumenesc. Apoi scoate-le pe hartie ca sa se scurga de uleiul in exces. Cand carnea de pui e aproape fiarta, adauga pasta de tomate si nucile prajite.

Pasul 5: Inainte de a lua mancarea de pe foc, adauga patrunjelul verde tocat si batonul de scortisoara. Mai lasa 5 minute, apoi ia de pe foc si acopera vasul.

Pasul 6: Nu uita ca apoi sa indepartezi batonul de scortisoara, ca sa nu schimbe gustul mancarii.

 


Lasă un răspuns

Sus