Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Pui Florentin

Pui Florentin

  • 600 g piept de curcan
  • 2 pachete mici cu spanac congelat
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri cu branza ricotta
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 cescuta cu vin alb
  • busuioc
  • oregano
  • sare, piper

Pasul 1: Soteaza trei minute, intr-o lingura cu ulei, usturoiul si ceapa tocate foarte marunt.

Pasul 2: Adauga spanacul decongelat si amesteca bine. Cand a scazut putin, rastoarna totul intr-un castron si adauga ricotta. Potriveste gustul de sare si piper, busuioc si oregano si amesteca usor.

Pasul 3: Bate cu ciocanul de snitele pieptul de pui, dar fara sa rupi carnea
(de preferat, inainte de a incepe aceasta operatiune, infasoara bucatile de pui in folii de plastic, ca sa nu murdaresti mai multdecat trebuie!).

Pasul 4: Pune umplutura pe fiecare felie de carne formata, ruleaza bine, leaga cu ata alimentara si pune fiecare rulou intr-o tava unsa cu uleiul ramas.

Pasul 5: Stropeste cu apa, putin vin alb si da la cuptor tava acoperita. Stropeste din cand in cand cu sosul format.
Serveste preparatul fierbinte, alaturi de o garnitura de legume.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus