Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Pui umplut cu fistic

Pui umplut cu fistic

Aromat si foarte interesant, tocmai potrivit pentru masa cu invitati.

Ingrediente:

  • 700 g piept de pui dezosat
  • 1 lingura boabe de fistic curatat de coaja
  • 2 linguri cu unt
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 1 lingura cu boia iute
  • 4 linguri cu ulei
  • 6 caise uscate
  • 2 linguri cu amestesc de ierburi Provence
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

PASUL 1 Taie pieptul in jumatate, il fasonezi (sa ai felii de carne frumoase), apoi il rulezi putin cu sucitorul sa se subtieze.

PASUL 2 Amesteci in blender (sau robot) carnea ramasa, fisticul curatat, usturoiul, untul, boiaua, caisele uscate, jumatate din amestecul Provence si patrunjelul. Potriveste de sare si piper.

PASUL 3 Pui pe fiecare felie de carne umplutura, rulezi si prinzi in scobitori. Tai apoi rulourile pe jumatate.

PASUL 4 Le asezi in tava sau cratita, pui cam un deget de apa si putin ulei, restul de ierburi si dai la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, 30-35 de minute.
 


Lasă un răspuns

Sus