Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Reinventeaza placerea de a gati cu eCuisine.ro!

Reinventeaza placerea de a gati cu eCuisine.ro!

Sanoma Hearst Romania (SHR) a lansat versiunea beta a site-ului www.eCuisine.ro. Acesta si-a propus sa aduca un plus de prospetime si rafinament pe segmentul site-urilor culinare din Romania, oferind pasionatilor de gastronomie un alt mod de a gati: sanatos, distractiv si, mai ales, delicios.

eCuisine.ro ofera utilizatorilor continut editorial de calitate, cu retete culinare insotite de fotografii, care ii vor inspira sa redescopere placerea de a gati, transformand-o intr-un ritual special al femeii moderne. Totodata, eCuisine.ro a pregatit utilizatorilor articole si interviuri cu specialisti menite sa-i ajute sa se descurce mai usor in bucatarie sau care le vor deschide calea catre un stil de viata sanatos. De asemenea, utilizatorii pot adauga retetele proprii pe site si pot discuta nenumarate teme culinare in forum – de la retete preferate la schimb de impresii despre ustensile sau ingrediente bizare.

Adina Vasilescu, New Media Publisher al SHR declara: „Alaturi de miresici.ro si site-urile de parenting mami.ro si parinti.com, acest proiect continua extinderea portofoliului online al Sanoma Hearst Romania pe segmente de interes special. eCuisine.ro este un site pe care l-am creat pentru ca se adreseaza publicului online existent in reteaua noastra, dar si pentru ca avem continut de calitate care poate imbunatati experienta utilizatorilor de internet interesati de domeniul culinar”.

Incepand cu 2011, eCuisine.ro va gazdui un director de restaurante si un magazin online de produse culinare, de la ingrediente pana la ustensile de bucatarie. Totodata, eCuisine.ro se va extinde si in alte directii de business menite sa cultive bucuria de a descoperi si impartasi cu familia si prietenii experiente culinare agreabile.

  • Recent, SHR a lansat aplicatia „Bucataria de Azi – Retete delicioase„. Disponibila gratuit in iTunes, aplicatia ofera utilizatorilor de iPhone retete din bucataria internationala, selectate si pregatite de expertii revistei Bucataria de Azi, editata de Sanoma Hearst Romania.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus