Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Cea mai buna reteta de guacamole

Cea mai buna reteta de guacamole

Roşiile sunt delicioase, dar reţeta cea mai bună de guacamole se prepară fară roşii. În pus sunt câteva secrete de care trebuie să ţii cont dacă vrei un guacamole perfect. Încearcă şi o să-ţi placă!

Reteţa cea mai bună de guacamole se face fără un procesor de alimente sau un blender sau orice alt ceva de măcinat sau pasat. Ai nevoie doar de un castron, un cuţit, o furculiţă şi ingrediente (pentru patru porţii mari).

Ingrediente

3 fructe de avocado, coapte bine.
O jumătate de ceapă albă
Trei căţei de usturoi
Doi ardei iuţi mici
Două linguri de coriandru proaspăt
O lingură de suc de lime
Sare, piper

Preparare

→ Îndepărtează sâmburele de la avocado şi taie-l în coajă în bucăţele mici. Scoapte miezul cu o lingură. Pune ceapa tocată fin, usturoiul şi ardeiul iute foarte mărunt tăiate şi coriandru tocat.
→ Cu furculiţa striveşte jumătate din bucăţelel de avocado şi lasă jumătate întregi. Amestecă totul bine, pentru a se omogeniza. Bucăţelele întregi se vor amesteca şi se vor strivi, dar vor ră,âne întregi, pentru a te bucura de gustul special al acestui preparat.
→ Adaugă doar la fibnal sare, piper şi suc de lămâie şi mai amestecă de câteva ori. Lasă guacamole să staea zece minute înainte de a fi servit pentru ca aromele să se combine.
→ Serveşte cu tortilla sau tacos, ori in albuş de ou ferit tare.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus