Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Reteta de post: Sendvis cu ciuperci

Reteta de post: Sendvis cu ciuperci

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/11/14/ciuperci-art1.png
Portii
: 4 |  Timp de preparare: 25 min. | Dificultate: simpla

Ingrediente:

  • 8 ciuperci mari
  • 2-3 rosii
  • 3-4 frunze de salata
  • 1 ceapa
  • piper

Pentru sos:

  • 3 cani cu apa
  • ½ cana cu fulgi de porumb
  • ½ cana cu seminte de susan
  • ½ cana cu ulei
  • ½ cana cu faina
  • 2 linguri cu amidon
  • 3 linguri cu suc de lamaie
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare:

PASUL 1: Pune semintele de susan intr-o tava si lasa-le in cuptorul incins sa se rumeneasca. Cand s-au racorit, da-le prin rasnita de cafea.

PASUL 2: Pune intr-un blender pulberea de susan cu restul ingredientelor pentru sos si amesteca. Pune compozitia rezultata pe foc mic, amestecand mereu pana se ingroasa. Lasa sa se racoreasca.

PASUL 3: Curata ciupercile champignon si pune-le pe gratarul incins impreuna cu ceapa taiata julien. Adauga pe gratar coditele ciupercilor, apoi toaca-le marunt si incorporeaza-le in sos.

PASUL 4: Unge cu sos feliile de paine, asaza deasupra frunze de salata, felii de rosie, ciupercile si ceapa, sareaza si pipereaza dupa gust.

Citeste si:

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus