Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Reteta de post: Snitel vegetal

Reteta de post: Snitel vegetal


Portii: 2-3 | Timp de preparare: 50 min. | Dificultate: simpla

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 3-4 linguri cu faina
  • 1 lingura cu margarina
  • 3-4 catei de usturoi
  • fulgi de porumb
  • nucsoara
  • piper

Mod de preparare:

PASUL 1: Pune cartofii in coaja la fiert, in apa. Apoi curata-i de coaja si lasa-i sa se raceasca.

PASUL 2: Pune-i intr-un blender, impreuna cu faina, usturoiul zdrobit, margarina, piper si un varf de cutit de nucsoara.

PASUL 3: Uda-ti palmele si formeaza niste snitele mai groase. Trecele prin fulgi de porumb si asaza snitelele pe o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina ori doar acoperita cu hartie pergament.

PASUL 4: Da la cuptorul incins in prealabil pana se auresc frumos fulgii. Serveste imediat, cu salata de rosii si ceapa ori ketchup picant.

Citeste si:


Lasă un răspuns

Sus