Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Retete > Crap cu salsa picantă (rețetă de Paște)

Crap cu salsa picantă (rețetă de Paște)

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi și, ca să ai cele mai pune preparate, îți propunem cele mai savuroase rețete!

Ingrediente:

2 bucăți de crap (potrivite)

3 ardei iuți (roșu și verde)

1 legătură de ceapă

5 căței de usturoi,

pătrunjel (facultativ)

2 lămâi

1 cm de rădăcină de ghimbir

3-4 linguri de vin alb

sare

ulei

mentă pentru decor (facultativ)

Mod de preparare:

Dă peștele cu un praf de sare, stropește cu puțină zeamă de lămâie și vin. Pune fiecare bucată în foaie de pergament. Strânge bine la capete și dă-le la cuptor 15 minute.

Între timp, curăță ardeii iuți și taie-i mărunt. Usturoiul și ceapa feliază-le cât mai fin, ghimbirul dă-l pe răzătoarea mică.
Amestecă-le, adaugă pătrunjelul tăiat mărunt și potrivește gustul de sare, piper și lămâie.

Servește peștele cald cu această salsa picantă, alături de cartofi fierți. Rapid și delicios!

Citește și:

Pui umplut cu orez aromat (rețetă de Paște)

Friptură în baiț de vin roșu (rețetă de Paște)

Friptură de porc cu sos de fructe și vin (rețetă de Paște)

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.15/14.04.2016
Autor: Mariana Fătulescu
Sursa foto: 123RF

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus