Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Curry cremos cu Cashew (rețetă vegană)

Curry cremos cu Cashew (rețetă vegană)

Curry cremos cu Cashew

O rețetă vegană simplă, gata în doar 30 de minute, cu care îți vei impresiona familia și musafirii. Este potrivită pentru orice anotimp, iar ingredientele pot fi găsite în orice supermarket.

Ingrediente (4 porții)

1 lingură ulei de măsline
1/2 ceașcă ceapă tocată
1 cățel de usturoi tocat
1 lingură de ghimbir proaspăt ras
1 lingură de praf de curry (sau după gust)
2,5 căni de lapte de Cashew
1/2 cană Cashew coapte și sărate
4 căni de legume tocate (conopidă, fasole verde, broccoli)
2 căni de orez preparate conform instrucțiunilor de pe ambajal
sare după gust

Mod de preparare

1. Sotează ceapa, usturoiul și ghimbirul în ulei de măsline pentru 5 minute.

2. Adaugă pudră de chilli și lapte de Cashew, amestecând bine timp de 5 minute.

3. Mixează bine Cashew la blender și adaugă în tigaie alături de legume.

4. Acoperă tigaia cu un capac și lasă la fiert 7-10 minute.

5. Adaugă sare după gust. Se servește peste orez.

Poftă bună!

 

Citește și: Curry cu curcan și cartof

Citește și: Curry de linte și conopidă

 

Sursă foto: Pinterest

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus