Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Retete > Prajitura „COCO JAMBO”

Prajitura „COCO JAMBO”

Aceasta prajitura rapida nu are nevoie de coacere si este perfecta pentru zilele calduroase de vara.

Ingrediente

1oo gr ciocolata,
130 gr biscuiti populari macinati,
50 ml frisca lichida,
3-4 lg lapte,
300 gr capsuni,
4 lg zahar,
250 ml frisca,
2 lg zahar praf,
1 lg gelatina.

Mod de preparare

Taiem capsunile felii si punem peste 2 lg de zahar, topim ciocolata cu frisca, adaugam biscuiti macinati si 3-4 lg de lapte sa inmoaie putin compozitia… intr-o tava , nu foarte mare cu hartie de copt, asezam compozitia si intindem cu mana si apasam bine de tot, introducem tava la congelator iar intre timp hidratam gelatina cu 3 lg apa, batem frisca cu 2 lg zahar pudra, nu foarte tare si incorporam gelatina topita pe baie de abur…

Afla mai multe AICI

 




Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus