Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Retete > Prajitura Figaro

Prajitura Figaro

Aceasta prajitura se pregateste repede, in mai putin de o ora de cand v-a trecut prin gand sa o faceti.

Ingrediente: Faina 200 g, unt 140 g, zahar pudra 300 g, oua 4, nuci 150 g, coaja de lamaie, bicarbonat un varf de cutit, gem de caise 3 linguri.

Mod de preparare:
Se face un aluat din faina, unt, 100 g zahar, 4 galbenusuri, coaja rasa de lamaie si bicarbonat si se intinde intr-o tava unsa. Peste aluat se aseaza un strat de gem de caise si, apoi, o crema preparata din 4 albusuri, batute spuma cu 200 g zahar si amestecate cu nucile macinate. Se da la cuptor, incins in prealabil si se coace la foc potrivit. Cand spuma a devenit de culoare maronie, se scoate din cuptor.

Afla mai multe AICI

Prajitura cu gem de prune (de post)
Prajitura simpla, rapida, ieftina si delicioasa


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus