Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Retete > Rulada cu branza de vaci si ness

Rulada cu branza de vaci si ness

Rulada cu branza de vaci si ness este un desert simplu, usor, usor de facut si fara nici un fel de complicatii calorice.

Pentru doua portii de rulada aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: trei oua, doua linguri de amidon, doua linguri de faina din tarate de ovaz, indulcitor praf si lichid, cateva picaturi de esenta de vanilie, ness, trei linguri de lapte degresat, un pachet de branza de vaci -0,2% grasime (250 gr).

Mod de preparare: Se bat albusurile cu putina sare, se adauga galbenusurile, apoi patru linguri de indulcitor pulbere, o lingura de faina din tarate de ovaz si doua linguri de amidon. Se toarna compozitia in tava, pe hartie de copt si se coace 10 minute la 170 de grade. Se scoate din cuptor, se ruleaza impreuna cu hartia de copt. Se prepara crema, amestecand branza cu indulcitor lichid, esenta de vanilie, ness, dupa gust, si o lingura de faina din tarate de ovaz, incalzita cu trei linguri de lapte. Se umple rulada, se ruleaza la loc si se poate consuma imediat.

Rulada de biscuiți
Rulada cu crema de portocale

Afla mai multe AICI


Lasă un răspuns

Sus