Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Retete > Supa de castraveti

Supa de castraveti

Ştiai că din castraveţi se poate face supă? Şi mai mult decât atât sunt câteva zeci de reţete unde castravetele este ingredientul principal. Supa de castraveți este un deliciu pe care trebuie să-l încerci.

Supa de castraveţi se face fără fierbere, este foarte sănătoasă, este plină de minerale şi de vitamine, este o excelentă soluţie de hidratare, mai ales în zilele foarte fierbinţi de vară şi, nu în ultimul rând, este inedită.

Supa tonica – 4 retete

Ingrediente pentru supa de castraveți

Patru castraveţi mari pentru o porţie de supă
Două linguri de iaurt
O lingură cu smântâna
Un fir de ceapă verde, mărar, sare şi mult piper.

Preparare

→ Amestecă iaurtul, smântâna, sărea şi piperul împreună cu ceapă tocată mărunt. Împarte sosul în două.
→ Jumătate din sos adaugă-l peste castraveţii mărunţiţi în blender. Amestecă bine cu câteva impulsuri şi răstoarnă mixtură cu castraveţi în restul de sos.
→ Amestecă din nou, pune mărarul tocat, potriveşte de sare şi mai adaugă puţin piper.

Este excelentă rece sau la temperatura camerei simplă sau cu pâine prăjită.

Aici ai o a doua reteta de supa de castraveti!

Foto: Image Courtesy of imagerymajestic / FreeDigitalPhotos


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus