Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Retete > Tarta cu frisca si capsuni

Tarta cu frisca si capsuni

Aceasta reteta de tarta cu frisca si capsuni se face usor si ai nevoie de doar cateva ingrediente pentru a o prepara.

Blat: 400 g faina, 100 g zahar, 100 g unt, 2 oua, sare.Crema: 300 ml smântâna, 150 g zahar, 1 plic intaritor frisca, capsuni pentru ornat.Se amesteca zaharul cu untul topit si un praf de sare. Treptat se adauga ouale, unul câte unul pâna rezulta o crema spumoasa. La sfârsit se incorporeaza si faina. Aluatul rezultat se infasoara intr-o folie alimentara si se tine la frigider cel putin 30 minute. Dupa aceea, se intinde intr-o tava tapetata cu hârtie de copt. Se inteapa cu furculita si se pun deasupra câteva boabe de fasole ca sa nu se umfle la copt. Se coace pâna se rumeneste.

Se bate frisca pentru tarta cu frisca si capsuni din smântâna si zahar, apoi se adauga intaritorul de frisca si se mai mixeaza câteva minute dupa care se da la rece.

Afla mai multe amanunte AICI

Citeste si:
Dulceață de căpșuni. Câteva sfaturi
Prajitura cu capsuni. Simplu, rapid si bun
Tratamente de infrumusetare cu capsuni

Sursa foto: pixabay.com


Lasă un răspuns

Sus