Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Retete > Tort cu branza de vaci si frisca

Tort cu branza de vaci si frisca

Aceasta reteta de tort este atat de simpla, incat o poti face la orice ora.

Ingrediente

Pentru blat
6 oua
6 linguri zahar
6 linguri faina

Pentru umplutura
250 g branza de vaci
coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
200 g iaurt ecremat (gras)
5 foi de gelatina alba
500 g frisca
125 g zahar tos
zahar pudra

Mod de preparare

Aluatul

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si albusurile spuma, se toarna aluatul intr-o forma rotunda (26 cm diametrul) tapetata cu hartie, se coace circa 30 de minute in cuptorul incins la 160 grade si se lasa sa se raceasca.

Cum se face umplutura afla AICI

 

 

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus