Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Retete > Tort de ciocolata cu crema de cafea

Tort de ciocolata cu crema de cafea

Acest tort de ciocolata cu crema de cafea arata atat de apetisant, incat nici nu-ti vine sa crezi ca nu contine faina.

Ingrediente pentru blat
150 g ciocolata neagra
110 g unt
3 oua
100 g zahar
1 lingura de cacao
un praf de sare

Ingrediente pentru crema
2 galbenusuri
100 g zahar
1/2 lingurite amidon
160 ml lapte
1 lingura cafea instant
1 lingurita gelatina
240 g smantana pentru frisca esenta de vanilie

Ingrediente pentru ornat
cacao

Mod de preparare:

1. Pune ciocolata cubulete intr-un castron, alaturi de unt, la topit la bain marie. Amesteca pana obtii un amestec perfect omogen si da deoparte ciocolata. Separa ouale si pune galbenusurile pe rand in ciocolata topita, apoi adauga o lingura de cacao si praful de sare, amestecand dupa fiecare ingredient.

Restul amanuntelor de preparare si un material VIDEO despre cum se face, gasesti AICI


Lasă un răspuns

Sus