Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Retetele gustoase de la eCuisine.ro, acum si pe iPhone

Retetele gustoase de la eCuisine.ro, acum si pe iPhone

Sanoma Hearst Romania lanseaza o noua aplicatie gratuita pentru utilizatorii iPhone: “eCuisine – Meniul saptamanii”.

Disponibila in iTunes gratuit, aplicatia este foarte usor de utilizat, oferind noi retete si sfaturi in fiecare saptamana. In plus, “eCuisine – Meniul saptamanii" ofera posibilitatea de a va crea o lista de cumparaturi sau de a adauga retetele preferate la favorite pentru a le putea pastra mereu la dumneavoastra.

Aplicatia culinara “eCuisine – Meniul saptamanii” (disponibila aici) isi structureaza retetele in cinci categorii, fiecare fiind semnalizata cu o culoare distincta: Carne (rosu), Paste (galben), Vegetarian (Verde), Peste (albastru) si Desert (mov). Sunt integrate de asemenea un motor de cautare, conectarea la Facebook sau Twitter si posibilitatea de a trimite lista de cumparaturi pe mail prietenilor dvs. Cantitatea ingredientelor poate fi modificata in functie de numarul de portii selectat.

In fiecare vineri, Meniul Saptamanii eCuisine este updatat cu alte 5 retete delicioase pentru saptamana care urmeaza. Tot atunci, o notificare este trimisa in mod automat utilizatorilor care au descarcat si instalat aplicatia pe iPhone.

Aceasta este a sasea aplicatie lansata de trustul media Sanoma Hearst Romania si este derivata din website-ul www.ecuisine.ro, aflat in portofoliul acestuia.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns