Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > (P) Cel mai versatil obiect din bucătărie. Câte poți face cu un robot

(P) Cel mai versatil obiect din bucătărie. Câte poți face cu un robot

robot de bucatarie

Nu trebuie să ai bucătăria plină de electrocasnice și gadgeturi ca să fie complet echipată. Un singur aparat poate să înlocuiască o mulțime de ustensile. Nu degeaba îi spune robot de bucătărie. Chiar merită să investești în așa ceva. Poți chiar să-l iei în rate de la Altex, ca să alegi unul de calitate mai bună. Pentru că veți avea multă treabă de făcut împreună.

Frămânți din buton

Bunica o sa-ți spună tot timpul că ce-i frământat de mână e sfânt. Și poate că are dreptate. Dar când vii seara de la birou și ai chef de pizza cu aluat proaspăt, nu-ți permiți să stai prea mult la frământat. Însă un robot se descurcă binișor. Ba chiar are grijă să amestece uniform compoziția și să elimine bule, guguloaie sau alte anomalii nedorite. Și nu faci altceva decât să pui ingredientele și să dai drumul la mașinărie.

Sos mătăsos

Normal că-i convenabil să-ți iei sosurile gata făcute din supermarket. Dar te-ai uitat pe etichete? Sigur dai peste ingrediente suspecte, care nu par culese din grădină. Au și ele rolul lor, e adevărat: de cele mai multe ori, leagă compoziția pentru a nu se împărștia în farfurie. Cu obții aceeași textură la tine acasă, fără să apelezi la bazaconii? Cu viteză! Mixerul robotului de bucătărie formează o emulsie mătăsoasă din orice ingrediente.

Creme de la creme

Nu trebuie să mergi numai la restaurante cu bucătari înstelați ca să te bucuri de o supă cremoasă, fină și gustoasă. Pur și simplu, bagi totul la robot și apeși pe buton. Și „totul” nu este o exagerare. Vei fi surprinsă să constați din ce poți face supă cremă. Dovleac, dovlecel, cartofi, broccoli, roșii, ceapă, usturoi – lista este aproape infinită. Trebuie doar să te asiguri că adaugi și ceva grăsime (unt sau ulei de măsline) și mirodenii din plin.

Înghețata acum e gata

Alt aliment care pare creat în laborator, după câte ingrediente greu de pronunțat apar pe etichete. Nu e cazul, dacă o faci acasă. Îți trebuie doar fructe înghețate, ciocolată, cuburi de gheață și smântână cremoasă. Dacă renunți la smântână, iese sorbet, la fel de bun. Arunci totul în bol, apeși pe buton și voila! Un desert răcoritor și sănătos, fără bătăi de cap.

Unt de arahide

Ca la tine acasă, n-o să-l mai găsești nicăieri. Îți trebuie ceva aprovizionare în prealabil. Dar dacă faci rost de alune proaspăt coapte, ești pe drumul cel bun. Mai trebuie niște sare (câtă vrea inima ta), miere sau alte arome. Și un robot cu tăișuri ascuțite și motor puternic. Ca să transforme nucile crocante în untul cremos pe care-l știi.

Rețete petnru robotul de bucătărie sunt cu duiumul. O lume de preparate te așteaptă la o atingere de buton. Fără efort, fără timp pierdut și, dacă-ți cumperi robotul prin CardAvantaj, în rate fără dobândă*. Merită să alegi un model mai bun, pentru că te vei bucura multă vreme de el.

 

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

 

Sursa Foto: Card Avantaj

 

Comments

comments

Lasă un răspuns