Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Rulada cu masline

Rulada cu masline

  • 4 oua
  • 2 linguri cu faina
  • 2 linguri cu amidon
  • 100 g maioneza
  • 100 g masline fara samburi
  • 100 g crema de branza
  • 300 g file de somon
  • 1 lingurita cu lamaie
  • ulei
  • 1 varf de cutit cu sare
  • patrunjel
  • piper

Pasul 1: Pune fileul de somon sa fiarba in apa cu un praf de sare.

Pasul 2: Separat, bate ouale cu faina, amidonul, maioneza, sare si piper. Adauga putin patrunjel tocat fin.

Pasul 3: Toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Din loc in loc, asaza rondelele de masline.

Pasul 4: Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 7-10 de minute.

Pasul 5: Dupa ce s-a racorit putin, intinde crema de branza si asaza fileul de somon scurs bine si taiat fasii. Stropeste deasupra cu lamaie.

Pasul 6: Ruleaza cu grija si lasa la rece cel putin doua ore, dupa care taie rulada in felii potrivit de groase.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus