Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Rulada cu usturoi copt

Rulada cu usturoi copt

  • 4 fileuri de piept de curcan
  • 2 capatani de usturoi
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei iuti rosii
  • 200 g telemea de bivolita
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • 3 rosii
  • 1 varf de cutit de cimbru
  • 1 ceapa
  • 1 lingura cu bulion
  • sare
  • piper

Pasul 1: Curata ceapa, tai-o si caleste-o in doua linguri cu ulei. Adauga rosiile decojite si taiate cubulete, dar si bulionul. Amesteca si lasa sa dea in cateva clocote. Potriveste gustul de sare si piper, daca nu ai interdictii, si stinge focul.

Pasul 2: Taie ardeii bastonase lungi de 3 cm si late de 0,5 cm. Curata ardeii iuti de seminte si nervuri si taie-i marunt.

Pasul 3: Amesteca ardeiul iute cu branza sfaramata si cimbru.

Pasul 4: Pe fiecare file pune bastonase de ardei si crema de branza. Ruleaza pieptul de curcan si prinde-l cu scobitori.

Pasul 5: Pune ruladele de curcan intr-o tava, stropeste-le cu restul de ulei si baga-le la cuptor cam 60 de minute.

Pasul 6: Intre timp, coace pe o tava sau pe gratar capatanile de usturoi, curatate doar de primele straturi de frunze si taiate pe jumatate.

Pasul 7: Cand rulada este gata, se serveste cu sos de rosii si usturoi copt.


Lasă un răspuns

Sus