Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Rulada de pui

Rulada de pui

  • ½ piept mare de pui
  • 1 cartof mare
  • 2 oua, ulei
  • 50 g branza rasa marunt
  • 1 gogosar murat
  • condimente pentru carnea de pui

Pasul 1: Taie pieptul de pui pe lung, in asa fel incat sa obtii o foaie mai mare. Bate usor cu ciocanul pentru snitele si condimenteaza pe ambele parti. Lasa la rece 10-15 minute.

Pasul 2: intre timp, curata cartoful, taie-l bastonase si rumeneste-l in baie de ulei.

Pasul 3: Pregateste o omleta din oua si branza. Dupa ce s-a rumenit, tai-o in fasii.

Pasul 4: Asaza cartofi i prajiti pe bucata de carne. Printre ei, pune fasii de omleta si bastonase de gogosar murat. Ruleaza cu grija si leaga cu ata.

Pasul 5: Unge rulada cu ulei si asaz-o intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Lasa la cuptor pana se rumeneste. Din cand in cand, stropeste cu putina apa sau vin.


Lasă un răspuns

Sus