Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Rulada de pui

Rulada de pui

  • ½ piept mare de pui
  • 1 cartof mare
  • 2 oua, ulei
  • 50 g branza rasa marunt
  • 1 gogosar murat
  • condimente pentru carnea de pui

Pasul 1: Taie pieptul de pui pe lung, in asa fel incat sa obtii o foaie mai mare. Bate usor cu ciocanul pentru snitele si condimenteaza pe ambele parti. Lasa la rece 10-15 minute.

Pasul 2: intre timp, curata cartoful, taie-l bastonase si rumeneste-l in baie de ulei.

Pasul 3: Pregateste o omleta din oua si branza. Dupa ce s-a rumenit, tai-o in fasii.

Pasul 4: Asaza cartofi i prajiti pe bucata de carne. Printre ei, pune fasii de omleta si bastonase de gogosar murat. Ruleaza cu grija si leaga cu ata.

Pasul 5: Unge rulada cu ulei si asaz-o intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Lasa la cuptor pana se rumeneste. Din cand in cand, stropeste cu putina apa sau vin.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus