Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Rulada tricolora

Rulada tricolora

  • 1kg pulpa de porc
  • 300 g broccoli
  • 200 g fasole verde
  • 2 ardei grasi, 1 ou
  • pesmet, unt
  • 2 linguri cu ulei
  • 2 linguri cu peltea de merisor
  • piper, sare

Pasul 1: Pune la fiert in apa cu sare fasolea verde si broccoli. Dupa cinci minute, scoate broccoli si lasa-le la scurs, iar fasolea fierbe-o bine.

Pasul 2: Transeaza pulpa de porc, desfacand-o intr-o bucata cat mai subtire si cat mai dreptunghiulara, sareaza si pipereaza. Pune pe jumatate din carne ardeii grasi, iar peste ei fasolea verde, scursa in prealabil.

Pasul 3: Bate oul si toarna-l peste umplutura cat mai uniform. Ruleaza carnea cat mai strans, leag-o cu ata si asaz-o intr-o tava pentru copt, unsa cu unt si tapetata cu pesmet.

Pasul 4: Desfa intr-o cana cu apa pelteaua, adauga uleiul si toarna acest sos in tava. Acopera cu folie de aluminiu si da la cuptor la foc moderat, cam 50-60 de minute.

Pasul 5: Cu zece minute inainte de a stinge focul, indeparteaza folia, stropeste rulada cu sosul din tava si las-o la rumenit. Serveste rulada taiata felii si pusa pe sos si cu garnitura de broccoli.


Lasă un răspuns

Sus