Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Salata de cruditati

Salata de cruditati

6-8 portocale 100 g masline cu samburi
1 morcov 1 ceapa rosie
1 telina mica 2-3 fire de ceapa verde
1 ardei gras rosu 200 g tofu
1 ardei gras galben ulei de masline
1 conserva mica de mazare otet aromat
1-2 rosii mici sare
1-2 ciuperci champignon piper


Pasul 1
: Scurge mazarea si da-o printr-un jet de apa rece.
Preseaza maslinele pentru a scoate samburele mai usor.

Pasul 2: Pune-le intr-un castron,adauga rosiile taiate, sare si piper.
Stropeste cu ulei demasline si otet aromat.

Pasul 3: Spala portocalele si taie cate un capac pentru fiecare.
Curata apoi miezul, pastrand cat mai întreaga coaja.

Pasul 4: Curata si taie cuburi telina, morcovul, ardeii. Amesteca-le cu ciupercile proaspete taiate, mazarea scursa si ceapa tocata.

Pasul 5: Adauga amestecul de masline si rosii cu tot cu sosul lasat, cu branza de soia taiata cubulete, cu ulei, sare si piper (daca mai este cazul).

Pasul 6: Umple portocalele cu salata, orneaza cu frunze de salata si serveste cu sos din mustar, suc de lamaie, sare, piper si putin ulei.


Lasă un răspuns

Sus