Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Salata de patrunjel

Salata de patrunjel

Fa azi salata de patrunjel si o sa fie ca si cum ai face o injectie mere cu vitamine si minerale. Se face usor si merge alaturi de orice sau pur si simplu pusa pe o felie de paine prajita.

Se face foarte usor, iar numarul de portii il stabilesti din dozarea ingredientelor.

Pentru doua portii ai nevoie de

  • Doua legaturi de patrunjel proaspat
  • Suc proaspat de lamaie
  • Doua linguri de ulei de masline
  • Sare, piper proaspat macinat si un strop de zahar

Pasul 1:  Toaca mai mare patrunjelul si adauga peste funzele parfumate suc proaspat de lamaie, ulei de masline, sare, piper proaspat macinat si un strop de zahar. Amesteca usor.

Pasul 2: Lasa salata la rece 10-20 de minute. Mai poti pune in salata de patrunjel fulgi de migdale, cateva fire de ceapa verde si ridichi. Poti incerca si o combinatie cu nuci maruntite, un ardei iute, cateva masline si o mana de parmezan ras.

Reteta de ieri a fost: pasta de avocado cu naut.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus