Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Salata de pui cu sos alb si crutoane

Salata de pui cu sos alb si crutoane

1 piept de pui 2 tije de telina
2 ardei grasi (rosu si verde) 4 linguri cu maioneza
6 frunze de salata verde 250 g iaurt
100 g crutoane (din jumatate de paine) patrunjel verde
2 linguri cu boia dulce ulei, piper, sare

Pasul 1: Pune la fiert pieptul de pui in apa cu sare si, intre timp, pregateste crutoanele.

Pasul 2: Taie bucatile de paine cubulete si baga-le la cuptor. Cand s-au uscat, devenind crocante, scoate-le si trece-le iute prin ulei incins amestecat cu boia dulce. Astfel preparate, pune-le intr-un castron incapator.

Pasul 3: Taie marunt telina si salata verde, iar ardeii in fasii subtiri. Cand puiul a fiert, taie-l in cuburi si pune totul peste crutoane.

Pasul 4: Amesteca maioneza cu iaurtul si toarna acest sos peste restul ingredientelor. Potriveste de sare si piper. Serveste salata de pui cu patrunjel proaspat tocat.

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus