Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Spaghetti cu sos de rosii a la Carrettiera

Spaghetti cu sos de rosii a la Carrettiera

Ingrediente:

  • 350 g spaghete
  • 200 g s sos de rosii
  • 150 g ciuperci champignon
  • 50 g parmezan
  • 50 g ton in ulei
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde
  • 40 g untura
  • sare
  • piper negru proaspat macinat

Pasul 1: Taie ciupercile in fasii subtiri. Zdrobeste usturoiul. Pune pe foc intr-o tigaie untura si usturoiul. Cand usturoiu ls-a inmuiat, scoate-l si da-l deoparte. Adauga ciupercile. Amesteca.

Pasul 2: Pune sosul de rosii, sareaza dupa gust si lasa cateva minute la foc mic. Adauga tonul maruntit. Cand incepe sa clocoteasca, da sosul deoparte.

Pasul 3: Fierbe spaghetele conform instructiunilor de pe pachet. Cand sunt gata, le adaugi peste sos si le lasi impreuna pe foc, amestecand usor cateva minute. Presari piper, patrunjel verde si parmezan. Le servesti fi erbinti.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus