Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Ştudel cu struguri

Ştudel cu struguri

E dulce, pofticios şi deloc greu de făcut.

 

Ingrediente

Pentru aluat:

200 g făină
100 g făină integrală
1 pliculeţ cu praf de copt
200 g iaurt
50 g zahăr
1-2 plicuri cu zahăr vanilat
 
Pentru umplutură:
100 g cremă de brânză
boabe de struguri negri
50 ml lapte
 
Mod de preparare
PASUL 1: Amestecă cele două tipuri de făină cu praful de copt. Fă o adâncitură şi adaugă celelalte ingrediente pentru aluat.
 
PASUL 2: Frământă un aluat şi completează cu făină dacă mai trebuie legat. Presară făină pe masa de lucru şi întinde aluatul, nu foarte gros.
 
PASUL 3: Unge foaia cu cremă de brânză (scursă de eventualul zer) şi aşază boabele de strugure. Rulează cu grijă.
 
PASUL 4: Aşază-l pe o tavă unsă şi tapetată, unge ştrudelul cu lapte şi dă la cuptor 30-40 de minute. Taie doar după ce s-a răcit.
 

 


Lasă un răspuns

Sus