Esti aici

Suberec

PENTRU ALUAT

  • 800 g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 lingurita cu zahar

PENTRU UMPLUTURA

  • 450 g carne de vita
  • 3 cepe uscate
  • sare, piper
  • 1 ou
  • ulei

Pasul 1: Framanta o coca adaugand treptat apa si faina, sarea si zaharul.
Pasul 2: Taie aluatul in fasii lungi si grosute, apoi in bucati mici, din care modelezi bile. intinde-le in foi rotunde si subtiri.
Pasul 3: Taie ceapa dupa preferinta, adauga oul, carnea tocata, piperul si sarea. Amesteca bine.
Pasul 4: Asaza umplutura pe foile intinse, pliaza si preseaza marginile cu degetele.
Pasul 5: Prajeste suberecele in ulei foarte bine incins.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus