Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Supa-crema de andive si ciuperci

Supa-crema de andive si ciuperci

Ingrediente:

  • 4 andive
  • 300 g ciuperci tocate
  • marunt
  • 1 ceapa
  • 500 ml lapte
  • 500 ml iaurt
  • 1 lingura cu unt
  • ½ legatura de patrunjel
  • tocat marunt
  • sare, piper

PASUL 1 Caleste usor in unt ceapa, ciupercile si patrunjelul. Lasa pe foc pana se inmoaie ciupercile. Adauga 1,5 litri de apa. Adauga laptele.

PASUL 2 Cand fierbe, adauga andivele tocate marunt si un praf de sare si piper. Lasa la foc mic 35-40 de minute. Cand sunt fierte, paseaza legumele.

PASUL 3 Toarna iaurtul intr-un castron mare si, incet-încet, pune doua cani din supa fierbinte. Amesteca repede, sa nu se taie. Toarna inapoi in supa-crema de ciuperci si stinge focul.


Lasă un răspuns

Sus