Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Supa de cartofi cu praz

Supa de cartofi cu praz

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa, 1 fir de praz
  • 1 telina, 1 morcov
  • 1 ardei gras, 1 dovlecel
  • 300-400 ml suc de rosii
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare, piper

Pasul 1: Taie cartofii, morcovul si telina cubulete si pune-le la fiert în apa cu sare. Adauga ceapa taiata marunt si lasa sa fiarba la foc mic.

Pasul 2: Dupa ce a dat în cateva clocote, adauga ardeiul si dovlecelul taiat cubulete.

Pasul 3: Separat, taie prazul rondele si caleste-l usor în ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, adauga prazul calit si sucul de rosii.

Pasul 4: Potriveste gustul de sare si piper si lasa sa mai dea in cateva clocote. Aromatizeaza cu verdeata tocata fin.

  • SURSA: Reteta oferita de Daniela Pascu, Arad

 


Lasă un răspuns

Sus