Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Tagliatelle cu somon şi rodie

Tagliatelle cu somon şi rodie

Ingrediente 

250 g tagliatelle,
150 g somon afumat,
1 rodie,
120 ml smântână de gătit,
50 ml vin alb demidulce,
1 ceapă,
2 linguri cu ulei de măsline,
sare
 

Mod de preparare

Taie rodia în felii ca pe portocală. Scufund-o într-un vas cu apă şi îndepărtează bobiţele. 

Separat, taie ceapa mărunt şi înăbuş-o în uleiul de măsline. Pune somonul rupt în fâşii. Amestecă şi toarnă vinul.

 

După ce s-a evaporat vinul, adaugă smântâna de gătit. Potriveşte gustul de sare şi lasă pe foc 2-3 minute. La final, adaugă bobiţele de rodie şi pastele fierte separat şi scurse.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus