Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Ti-a ramas friptura dupa Sarbatori? Cum o poti folosi!

Ti-a ramas friptura dupa Sarbatori? Cum o poti folosi!

Carnea de la friptura de vita, porc, pui sau curcan o poti folosi in salate.  

Daca nu s-a servit toata friptura si nimeni nu mai vrea sa manance din ea pentru ca deja s-au saturat de gustul ei, transform-o intr-o salata de legume si cruditati.

De exemplu, carnea de curcan poate fi amestecata cu frunze de salata si laptuca, rosii, oua fierte, bucati de avocado, ardei gras, ceapa, bacon si branza. Ca sos, se realizeaza un dressing din suc de lamaie, coaja de lamaie, coriandru, maioneza, sare, piper si smantana.

Din carne de vitel si carne de porc poti face un amestec pentru cateva portii de paste bolognese. Marunteste foarte bine carnea de la friptura cu ajutorul unui cutit si pune-o in sosul de paste.

Daca iti ramane niste jambon, taie-l cubulete si pune-l in blender alaturi de mustar, praz tocat, maioneza si piper. Pasta astfel obtinuta o poti intinde pe paine pentru cateva sandwich-uri delicioase sau pe biscuiti sarati, pentru aperitive.

Afla mai multe amanunte AICI

Sursa foto: pixabay.com


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus