Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Tiramisu cu iaurt

Tiramisu cu iaurt

ngrediente:

  • 250g Mascarpone Granarolo
  • 250g iaurt cu piersici
  • 125g piersici proaspete
  • 125g fulgi de ciocolata amaruie
  • 100ml lapte proaspat
  • 100g zahar
  • Piscoturi insiropate cu suc de piersici

Mod de preparare:

PASUL 1 Amestecati branza mascarpone, iaurtul cu piersici, laptele si zaharul. Adaugati la compozitia obtinuta piersicile taiate in bucati mici si fulgii de ciocolata.

PASUL 2 Asezati pe fundul unui pahar doua straturi de piscoturi insiropate cu suc de piersici. Adaugati crema de mascarpone. Repetati alternativ operatiile.

PASUL 3 La sfarsit pudrati cu cacao si adaugati bucati de piersici proaspete.

O alta idee

Pentru a varia reteta, puteti inlocui iaurtul de piersici si piersicile cu alte tipuri de iaurt si fructe.

 


Lasă un răspuns

Sus