Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Tort mascarpone

Tort mascarpone

PENTRU BLAT

  • 150 g biscuiti sfaramati
  • 50 g unt topit
  • 150 g zahar pudra

PENTRU CREMA

  • 250 g crema de branza
  • 150 g mascarpone
  • 1 lingura cu zahar pudra
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
  • 3 linguri cu faina
  • 4 linguri cu lichior de visine (cirese)
  • 3 oua
  • 2-3 linguri cu dulceata de visine

Pasul 1: Pentru blat, amesteca toate ingredientele si asaza compozitia pe fundul unei tavi de copt unse cu putin unt. Da la cuptor pentru 10 minute.

Pasul 2: intr-un bol, amesteca branza cu zaharul, adauga treptat crema mascarpone, faina in ploaie, ouale unul cate unul, zaharul vanilat si, la final, lichiorul.

Pasul 3: Pune compozitia peste blatul de biscuiti, asaza din loc in loc fructe si picura siropul de dulceata.

Pasul 4: Da la cuptor pentru 50 de minute la foc potrivit. La final, decoreaza cu fructe proaspete si frisca.

 


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus