Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Tort rapid de ciocolată

Tort rapid de ciocolată

Când eşti pe grabă şi vrei să-ţi răsfeţi invitaţii cu ceva dulce, acest tort este alegerea perfectă.

Ingrediente

  • 200 g ciocolată de menaj
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 g zahăr
  • 200 g biscuiţi cu cacao
  • 100 g unt

Pentru glazură:

  • 100 g ciocolată menaj
  • 25 g unt

Mod de preparare

PASUL 1: Zdrobeşte biscuiţii cât mai fin cu ajutorul unui sucitor. Topeşte untul la bain marie împreună cu ciocolata ruptă în bucăţi.
PASUL 2: Separat, freacă gălbenuşurile cu zahărul până se topeşte. Adaugă ciocolata topită şi răcorită puţin.
PASUL 3: Încorporează biscuiţii zdrobiţi şi răstoarnă compoziţia într-o formă cu pereţi detaşabili. Întinde deasupra restul de ciocolată topită cu unt. Lasă la rece cel puţin trei ore.

 


Lasă un răspuns

Sus