Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Trucuri de bucătărie > (P) Grace Couture Cakes lansează colecția de torturi de nuntă Marble Elegance

(P) Grace Couture Cakes lansează colecția de torturi de nuntă Marble Elegance

București, 24 Martie 2017 –  Grace Couture Cakes lansează colecția de torturi de nuntă Marble Elegance Grace Couture Cakes lansează colecția de torturi de nuntă Marble Elegance.

Aducând pe piața din România tendințele internaționale în materie de dulciuri couture pentru evenimente, propunerile atelierului pentru nunțile anului 2017 sunt torturi spectaculoase, având ca numitor comun eleganța.

„Dacă în anii trecuți întregul eveniment avea o temă generală, a cărei expresie era și tortul de nuntă, prin design-ul său personalizat, anul acesta nunta se reîntoarce la a fi un eveniment care evocă mai degrabă stilul mirilor, decât povestea lor, așa cum se întâmpla în anii trecuți. Cred că cel mai important în alegerea designului tortului de nuntă este de fapt… să îți placă”, spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

CARE SUNT NOUTĂȚILE SEZONULUI? Textura de marmură Noutatea absolută este cu siguranță aspectul de marmură al marțipanului care îmbracă tortul de nuntă.

Realizat printr-o tehnică specială, acesta creează un efect surprinzător. Se va integra perfect unei petreceri cu aer regal, organizată într-un palat sau conac.

Strălucire de aur

Nuanțele metalizate au fost prezente constant în propunerile ultimelor sezoane. De data aceasta, strălucirea este adusă de foița prețioasă de aur, care nu mai este doar un accent în decor, ci îmbracă acum și câte un etaj al tortului.

Ceva albastru

Vei remarca în noul sezon accente de culoare în nuanțe speciale de albastru, albastru-gri, verde. Pot părea culori neobișnuite pentru un tort de nuntă, dar au un efect cu totul special.

Flori de vis

Florile rămân un element apreciat în decorul tortului de nuntă, unul care cu siguranță nu se va demoda niciodată. Indiferent dacă alegi un tort cu flori naturale sau cu flori migăloase, realizate artizanal, rezultatul va fi unul spectaculos. Noutatea sezonului este aplicarea florilor mari, supradimensionate, care aduc o notă de extravaganță.

Aplicații inedite

Sezonul acesta torturile au texturi neașteptate, create prin aplicarea de diferite forme pe învelișul de marțipan: fagure, mozaic, picături de culoare, dantelă, volane sau elemente de decor baroc.

Picturi delicate

Tușele de culoare, aplicate subtil la baza nivelului aduc un aer boem designului tortului de nuntă, care se va integra astfel în orice eveniment în aer liber.

Torturi regale

Pentru nunți fastuoase, rămân în recomandările sezonului torturilor foarte înalte, care capătă un aer modern datorită diferențelor de înălțime ale nivelurilor și modului inedit în care sunt asamblate.

La Grace Couture Cakes, viitorii miri beneficiază de servicii de consultanță pentru alegerea decorului potrivit, precum și de o sesiune de degustare în care este selectată compoziția, din cele 10 rețete ale colecției Signature Cakes.

Recomandare specialiștilor este ca întâlnirea de consultanță și degustare să fie stabilită cu cel puțin 2 luni înainte de data evenimentului. Descoperă toate propunerile pe www.gracecc.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns